onsdag 5 augusti 2009

Vi människor är allt bra konstiga ibland...

Klockan 06.00 ringde väckarklockan. Ja, eller mobilen rättare sagt. Väckarklockan är väl utdöd nu skulle jag tro. Hur som helst - den väckte oss väldans tidigt för att vara semester.
Vi bestämde det igår, jag och Hjärtat. Kl 07.00 öppnar Bauhaus, och då skulle vi vara där. Kl 08.00 öppnar vår revisor dörren, och då måste vi vara där.


Att glida runt på jättelika Bauhaus helt ensam i ottan, är en märklig känsla. Vi skrämde några ur personalen som antagligen trodde att dom var ensamna i några timmar till. Men icke!

Dom måste tyckt att vi var lite konstiga som var där. I alla fall vid den tidpunkten. Men nya ytterlampor skulle köpas till den nyrenoverade husgrunden. Jag och svågern har lagat, lappat och målat i dagarna två. Nu är den vit och fin som aldrig förr. En nymålad vägg hatar gamla ytterlampor. Så den fick några nya.

Svågern ville åka hem till västkusten idag, för att finna lite sol sa han. Åka ut med båten. "Myggfritt" sa han och skrockade.

Elektricitet är jättefarligt, tänkte jag. Svågern måste montera lamporna. Så för att han inte skulle hinna ta sitt pick och pack och familj och dra iväg, så tvingades vi till denna tidiga shoppingtur.

Nu är allt klart. Det lyser. Pantarei. Tack för hjälpen!

Ännu konstigare än oss är ändå dom som campar på parkeringsplatsen utanför IKEA. Vi räknade till 25 st husvagnar och husbilar. Människor som lägger sina semesterdagar till att upptäcka Sverige, och väljer att vakna upp på Birstas parkeringsplats.

Det är "scary people"! Husvagnsfolket.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar