fredag 23 oktober 2009

It's Showtime folks!

Igår så hade vi styrt upp en frisyr & modevisning i Stadshuset. Ja, eller Hjärtat, rättare sagt! Det blev precis sådär lyckat som man bara kunde hoppas. 6 butiker slår sig ihop och ser till att det händer något, även i "Norrlands huvudstad". Det vackra folket slöt upp mangrannt. "Det var hett och svett på Statt i"...som någon sjöng så vackert för längesedan...

"Mother earth is calling us to take care of her" var det aktuella temat. Det lockade även några av de vakna lokala tidningarnas medarbetare. Fotografer på plats ger alltid en touch av flärd. Men inte lockade det Stadens Tidning. Händer det något positivt i stan, ja då håller dom sig långt borta. Dom publicerade själva en artikel om det för inte så längesedan. En undersökning som gjorts i staden kom fram till att Jante lagen har sitt starkaste säte här. Just här, där jag råkat välja att bo. Och Stadens Tidning är dess främsta förespråkare. Ta bort!

Det där blev ett litet sidospår...

saxokam, martins, affären, moyo, 925 och make up store fixade visningen. Glenn fixade musiken. Det vackra folket skapade feststämningen.

En helt vanlig kväll i Mittens rike...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar