söndag 14 februari 2010

Vi är avklädda!


Va? Har det börjat? Redan?

OS-stämningen är väl sådär, tycker jag. För det första vill man ju gärna att det skall vara lite vinter på ett vinter-OS...att lägga det i en ort som kan ha tropiska västliga vindar, och ligger alldeles invid en varm Ocean...tja, det skulle väl kunna betecknas som ett högriskprojekt. Och lite publik i spåren kunde ju lättat upp stämningen. Men det är väl inte så kul och stå där i ösregnet kan jag tro.


Invigningen var minst lika ambitiöst tråkig som den brukar, och det var väl tur att dom hade 4 chanser på sig att tända elden, för annars hade det inte blivit något OS alls. Men KD Lang va bra! Hallelujah! Och så börjar man det hela med att stoppa 30 tävlande att ställa upp i OS. Sedan så ställer man in Störtloppet. Och Anjas superkombination. Anti klimax!
Sedan kör en pulkåkare ihjäl sig dessutom. Och ACO och Helena förstår ingenting vad som hände I spåret, och vill helst åka hem. (Och Filip och Fredrik åkte ut från På Spåret. Oj, det var ett sidospår...(!)...) Det var ingen annan som förstod nåt av skidskyttet heller förresten, för siffrorna i grafiken va så j-la små, och ofta fel. Och Holmström är skadad! Ojojoj...


Inte blev det bättre av att vädergudarna öste ner blötsnö över Ferry ikväll. Med ett lägre startnummer hade han varit på pallen, sägs det. Eller som Christer Ulfbåge så klokt och vist sa; "Han gjorde ett perfekt lopp, Ferry. Det gick bara för långsamt i spåret"...ja, vem kan säga emot sådan klokskap?


På tal om Ferry, så verkar det vara en härlig gamäng...på frågan om vad han tycker att det skall vara för straff för dom som åker fast för dopning, så svarar han självklart - "Dödsstraff! Och funkar inte det, så skall dom i alla fall få sig några ordentliga pungsparkar"


In med Ferry i IOK!


Och Wada!


Äh, Ferry for Stadsminister!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar