onsdag 8 april 2009

Republiken Jämtland

Hjärtat och jag åkte iväg för att besöka surjämtarnas huvudstad Östersund igår. Egen flagga har dom också, jomän. Blått för himlen, vitt för Härjedalens fjäll och grönt för Ragundas skogar. I sommar skall vi dit igen, på Storsjöyran med de goaste vänner. Lite rajtantajtan med andra ord. Men nu var vi där för att reka lite. Och för att jobba såklart.

LooP träffade Turkos, vilket visade sig vara en spegelbild av varandra. Turkos är något yngre än LooP, "men vem fan är inte det", som Hjärtat sa. Två eco-chiqua företag träffades och tycke uppstod. Turkos bjöd på klämmor med lax på en vårsolig terass, vilket också hjälpte till. Jag tog två. Yummie!

Jag tror att det hela slutade med att LooP blev återförsäljare för nvey eco, det "hetaste make up märket bland make up artister". Turkos blev nyfikna på Rostedt Exclusive Professional Spa. Vi kanske måste diskutera angående ett djupare samarbete. Kanske på en konferensresa till Thailand. Eller på en golfresa i Spanien. Eller både och. Det är svåra beslut som skall tas. Det görs inte i en handvändning. Det skall fan va entreprenör!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar