fredag 29 maj 2009

Going back to my roots

"Zippin up my boots, going back to my roots". Finns det någon där ute gammal nog att komma ihåg den? Odysseys megadiscohit från 80-talet (eller var det sent 70-tal? nää...). Men vad har nu det med Corroded att göra?
Jo, Corroded har i dagarna släppt en CD. (Har ni ännu inte lyssnat på singeln "Time and again" så är det dags att logga in på iTunes Store och ladda ner.) Och när man släpper nya plattor så står automatiskt releasepartyn och signeringar på programmet.

Ikväll sitter Corroded således på Shell macken i Ånge och signerar sin skiva(!) Det, tycker jag, är en blandning av humor, självdistans, rock n' roll, giving back och...going back to my roots! Man kan ta Corroded från Ånge, men aldrig Ånge ur Corroded, liksom.

Men det skall tilläggas för den som inte är uppdaterad på Mittens rikes småorters charm, att butiker mixar ihop det som kan behövas för dagen, inte nödvändigtvis det som "passar" ihop. I vår by kan man t.ex. på spelbutiken, förutom spela V75 även köpa leksaker, papp samt hämta ut Systemvarorna.

Jens i Corroded påpekar i blaskans reportage att Shell macken faktiskt sålt minst 700 Takida plattor och 1500 Corroded demos, så det var nog ett naturligt val trots allt.

20.30 på Shell i Ånge!
50 liter diesel, en kopp kaffe och en signerad Corroded tack!
Be there or be square.

Rock on!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar